× Biznes i Praca Dom i Ogród Finanse i Ubezpieczenia Gry Gwiazdy Kobieta i Dziecko Kuchnia Kultura i Rozrywka Moda i Odzież Motoryzacja i Transport Nauka i Edukacja Programy i aplikacje Reklama i Marketing Rekordy Sport i Rekreacja Szokujące historie Technologia i Internet Turystyka i Rekreacja Uroda i Zdrowie Wiadomości Związki i Seks
Ezoteryka Kino Lotto Radio
×

Wyszukaj artykuł

Najnowsze opinie o firmach Dodaj firmę

REWELACJA POD KONTEM WYPŁATY ODSZKODOWANIA JESTEM W SZOKU - POZYTYWNYM

oli dodał opinie o Aviva dnia: 27-11-2019

Dimedic zdecydowanie polecam. Korzystałam już kilka razy. Wypełnia się ankietę, między innymi, o ostatniej miesiączce i badaniu cytologicznym, a później czeka na receptę lub leki. Recepta "przychodzi" pocztą (12 zł). Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go po odbytej konsultacji.

Izabela dodał opinie o Dimedic.pl dnia: 26-11-2019

Dimedic zdecydowanie polecam. Korzystałam już kilka razy. Wypełnia się ankietę, między innymi, o ostatniej miesiączce i badaniu cytologicznym, a później czeka na receptę lub leki. Recepta "przychodzi" pocztą (12 zł). Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go po odbytej konsultacji.

Izabela dodał opinie o Dimedic.pl dnia: 26-11-2019

Zdecydowanie nie polecam zakupu czegokolwiek na tej stronie! Gdybym się nie upomniała o sukienkę za którą zapłaciłam z góry to bym nigdy jej nie otrzymała. Najgorsze jest to że dostałam inną sukienkę niż tą co zamawiałam a jak poczytałam opinie na ich temat to nie zwrócę tej sukienki bo na zwrot pieniędzy nigdy bym się nie doczekała! Poza tym jakość tej sukienki daje wiele do życzenia..

Kolet dodał opinie o 1001 Sukienek.pl dnia: 14-11-2019

Chyba najlepszym komentarzem będzie informacja, że to działa. Da się fajnie lokalizować telefon. Super sprawa

Henry dodał opinie o I-mobi.pl dnia: 13-11-2019

Dramat! Nie polecam, złożyłam reklamacje - buty na zgięciach popękały po pól roku niby firma reebok, reklamacja pierwsza uznana, buty zostały naprawione, ale w taki sposób, że są ugniatają w palce, bo zostały podklejone od spodu. MASAKRA!!!!!Złożyłam znów reklamację! i Dostałam odpowiedź że niewygoda nie podlega reklamacji. A to przecież oni zrobili ta niewygodę. NIGDY nie wrócę do tego sklepu! Przestrzegam wszystkich!

itis dodał opinie o Eoryginalne dnia: 21-10-2019

Jakość niesamowita, pyszne dania, wspaniała obsługa. A sam hotel... Nieziemskie połączenie stylów. Chętnie wrócę!

Julia dodał opinie o Platinum Palace Wrocław dnia: 19-09-2019

Ok

arek dodał opinie o Polomarket dnia: 13-09-2019

Firma zooplus to jakieś nieporozumienie. Złożyłam zamówienie 14.07. Do tej pory (22.07) przesyłka z jedzeniem dla zwierząt do mnie nie dotarła. Firma DPD przetrzymuje przesyłkę od 16.07, a od zooplus otrzymuje codziennie informacje, że przesyłka zostanie dręczona „następnego dnia” lub nawet w dniu dzisiejszym”, przy czym tak się nie dzieje. DPD uporczywie wpisuje do systemu „umówiono późniejszy termin doręczenia”, a następnie „odbiór własny”. Płacę za door-to-door serwis, a nie za odbiór przesyłek od DPD i ich noszenie. Mimo moich licznych telefonów i maili zooplus nic z tym nie zrobiło. Skandaliczny brak profesjonalizmu i lekceważenie Klienta.

zosia dodał opinie o Zooplus dnia: 22-08-2019

Beznadziejna obsługa i bark współpracy i profesjonalizmu!!! Realizacja zamówienia przekraczała znacznie terminy określone w regulaminie sklepu – z „maksymalnie 5 dni roboczych (przy czym zazwyczaj są to 2 dni robocze)” zrobiły się ponad dwa tygodnie. Niestety koszulki zamówione tydzień przed Dniem Ojca nie dotarły do odbiorcy na czas. Podawane na stronie sklepu informacje po prostu wprowadzają klientów w błąd. Działanie sklepu oceniam jako nieprofesjonalne i sprzeczne z hasłami zamieszczonymi na ich stronie typu: -Nieustannie reagujemy na potrzeby naszych klientów -Gwarantujemy błyskawiczną realizację zamówienia i wysyłkę nawet w 24h -Wkładamy całe nasze serca w naszą pracę... Dzwoniłam po tygodniu na infolinię i po długiej drodze przez automat oraz przyciskaniu mnóstwa cyferek mało kompetentny Pan poinformował mnie, że bardzo mu przykro, że bardzo przeprasza bo rzeczywiście termin jest przekroczony, że nie ma na to wpływu i że mogę zrezygnować z zamówienia a pieniążki zostaną mi zwrócone na konto. Korespondencja mailowa również była nieskuteczna i nie przyniosła oczekiwanej „pomocy”. A ja chciałam się tylko dowiedzieć czy i kiedy jest szansa na otrzymanie przesyłki ale nikt nie był w stanie mi udzielić takiej informacji… W efekcie dzieci zostały bez prezentu na Dzień Ojca i trudno było im wytłumaczyć, że terminy podane na stronie sklepu są po prostu czystą fikcją i okłamywaniem klientów… Koszulki dotarły… po 16 dniach od dokonania zapłaty… W ramach rekompensaty otrzymałam indywidualny kod rabatowy w wysokości 10 zł dla zamówień powyżej 80 zł – WOW! To się postarali… tylko – nie mam zamiaru już nic kupować w tym sklepie… jest wiele innych, mam nadzieję, że bardziej profesjonalnych.

Gosia dodał opinie o megakoszulki dnia: 09-08-2019

Nest jest super, dopóki nie zdarzy się jakieś choć najmniejsze zajęcie komornicze. Paręset zł zajął mi komornik, a nest od ponad miesiąca nie potrafi tego rozliczyć, a co gorsze przy każdym wpływie jakiś środków na konto wspaniały nest zabiera mi po 100, po 150 zł (blokuje dla jasności) i na chwilę obecną mam zabrane paręset zł na zajęcie (już powinno być spłacone) i dodatkowe ponad 400 zł zablokowane do nie wiadomo kiedy (bo automat blokuje, dział zajęć jest obłożony i ręcznie rozlicza). Infolinia pitu pitu, a pieniądze nie wracają - czekać, czekać, czekać. Ciekawe czy oddadzą z odsetkami takimi samymi jakie pobierają za kredyt? Bo w końcu zablokowane bezprawnie środki to kredyt jaki ja udzieliłem bankowi!

Klient nestBanku dodał opinie o Nest Bank dnia: 30-07-2019

Działa, nieźle działa, a to najważniejsze.

Hosik dodał opinie o Koba dnia: 23-07-2019

gowno jakich malo, musialam jechac kilometry by odebrac paczke bo przez 3 dni mie mozna bylo znalecc kuriera

rozczarowana dodał opinie o DHL dnia: 08-07-2019

Internet dobry dla graczy

HHV dodał opinie o Koba dnia: 13-06-2019

w wasilkowie internet działa bardzo dobrze, chodź czasami mój komputer się zacina

Danuta Czech dodał opinie o Koba dnia: 13-06-2019

Telewizja z internetem działa bardzo dobrze :)

Monika dodał opinie o Koba dnia: 13-06-2019

Wszystko działa ok

Przemek dodał opinie o Koba dnia: 13-06-2019

internet jak internet jest OK

Arek dodał opinie o Koba dnia: 13-06-2019

ceny jak najbardziej super! smaczna, naprawdę smaczna. polecam :))

Lollipoop dodał opinie o Un Mate sp zoo dnia: 03-06-2019

Drogo , wolno i bez odzewu. Najgorszy kurier

Żal dodał opinie o DB Schenker dnia: 22-05-2019

Gazetki promocyjne i kody i kupony rabatowe

Nikt z nas nie lubi kupować „kota w worku”. To zrozumiałe. Jeśli mamy na coś wydać dużo pieniędzy to chcemy, aby to było dobre. Zupełnie analogicznie jest z usługą, z której chcemy skorzystać – ma nam dać ona wymierne korzyści. Nawet czasem, na pozór prosty, wybór firmy przysparza nam wiele problemów. Ufamy ludziom, którzy korzystali już z danego produktu, usługi albo firmy – mieli z tym do czynienia, wiedzą czego się można spodziewać, albo czy to spełniła ich oczekiwania pod każdym kątem. Dlatego dzięki opiniom innym możemy wyrobić sobie, pewnego rodzaju, zdanie – korzystać, czy nie. To bardzo ważne, ponieważ na rynku jest wiele podróbek, słabych produktów, kiepsko wykonywanych usług czy nierzetelnych firm. A kiedy powierzamy komuś jakieś zadanie, za które dodatkowo płacimy; lub chcemy coś kupić, a tak naprawdę to trochę rosyjska ruletka – chcemy mieć pewność, że w naszym przypadku się to sprawdzi.

Dzięki serwisowi Pinbook.pl każdy może dokładnie prześwietlić każdą firmę, usługę lub produkt, co pomoże w ostatecznej decyzji. Istnieje również możliwość dodawania własnych spostrzeżeń, żeby zachęcić innych do zakupu lub skorzystania z firmy czy usługi, albo zdecydowanie ich do tego zniechęcić. To portal bardzo prosty w obsłudze i posiada wielką bazę, dzięki czemu każdy znajdzie tutaj coś, czego aktualnie szuka. Przyszedł kres kupowania w ciemno, kota w worku, gry w rosyjską ruletkę – teraz czarno na białym będzie widać, kto lub co jest wart naszego zaufania i pieniędzy, a kto lub co – niekoniecznie.