×

Wyszukaj artykuł

Najnowsze opinie o firmach Dodaj firmę

Baccanera to nawiększy zawód internetowych zakupów, jaki przeżyłam, a uwierzcie, mój listonosz nie ma lekkiego życia. W listopadzie kupiłam spodnie, okazały się używane i zmechacone. Dzień po odebraniu przesyłki wysłałam maila ze zdjęciami, kilka dni po wymianie maili (zawsze odpowiadają po tygodniu albo dłużej) odesłałam towar. To było zamówione w listopadzie, przyszło w grudniu. Jest luty, nie mam ani spodni, ani pieniędzy, sprawa idzie do Izby Handlowej w Łodzi, potem trafi pewnie do e-sądu, a "marka" blokuje mnie na FB za jeden komentarz o sprawie. Współczuję klientom, bo niestety już po zamówieniu spodni trafiłam na niezależny portal, gdzie okazało się, że takich przypadków jest więcej. Baccanera uważa, że to normalne, ja mam spodnie z Lidl Polska po dwa/trzy lata i nie ma nawet jednego zmechacenia. No sorry. Niepoważni oszuści. 50 tys.lajków chyba kupili na Allegro. Mam wyłączoną możliwość dodawania komentarzy na FB...

Wera dodał opinie o Baccanera dnia: 14-02-2020

Najgorsze doswiadczenie z customer service w sprawie przesylek jakie kiedykolwiek miałam. Paradoks i parodia w jednym. Nie rozumiem jakim cudem oni jeszcze działają w biznesie. Jestem ostatnia ktora by brala sprawy na social media - zwykle staram sie zalatwiac sprawe 'za zamknietymi drzwiami' ale prosze bardzo - tuwysylam zmusilo mnie do tego. Cóż, Tuwysylam.pl zmusiło mnie do ostateczności - tj opisania sporu na social media, ponieważ moje liczne próby rozmów i maili odnoszące się wysyłek DPD Polska okazują się nieskuteczne. Wygląda na to że customer service na wysokim poziomie nie jest dla was za grosz ważny. Kwintesencją tego jest dzisiejsza rozmowa ok. 10:30 z panią z reklamacji z Tuwysylam, gdzie po nieudanej probie wytłumaczenia sytuacji, po mojej prośbie przełączenia mnie do Pana kierownika (czyli mniemam Pana Mariusza) - owa Pani rzucila słuchawka i rozlaczyla sie. 1. 27go wrzesnia zlożylam zamowienie przez DPD Polska po czym 2 dni pozniej gdy kurier nadal nie przychodzil, zadzwonilam do DPD i powiedziano mi ze przesylka jest anulowana z nieznanych przyczyn "status bledny" i powinnam zlozyc nowe zlecenie u Tuwysylam, co tez uczynilam. 2. Nowe zamowienie, znow to samo, kurier DPD nie przychodzil przez kilka dni. Dzwoniac do DPD Polska powiedziano mi to samo. Nie mogac czekac dluzej, zdecydowalam sie zmienic kuriera na GLS i zaadresowac przesylke gdzie indziej. 3. W miedzyczasie zrobilismy reklamacje i anulacje na te dwie przesylki DPD - REK/1569858611, REK/1569948585 4. Jako, że kurier GLS nie wymaga etykiety, zdarlismy etykiete i zostawilismy przesylkę czekajacą przed drzwiami na kuriera. 5. I tu sie zaczyna paradoks - przesylka ktora rzekomo zostala anulowana zostala odebrana przez kuriera DPD Polska, a poniewaz nie bylo na niej etykiety kurier wypisal sobie reczny list i wyslal ja blednie do was. Kurier GLS przyszedl kilka godzin pozniej i oczywiscie nie zastal przesylki. 6. Anulacje ktore zrobilismy wczesniej rozpatrzylkscie negatywnie poniewaz wedlug was DPD wypelnilo swoj obowiazek. 7. Dzwonilam do was i DPD z tlumaczeniem zajscia pomylki i prosba o zwrot przesylki. 8. Po ponad miesiacu walki o zwrot przesylki, przesylka zostala zwrocona - CALKOWICIE ZMASAKROWANA. 9. Na domiar tego tuwysylam wystawilo nam fakture na list reczny, chociaz 2go grudnia przez Pania z reklamacji w rozmowie telefonicznej sama przyznala ze to wasza wina, i poprosila zebym wyslala oswiadczenie na maila opisujac sprawe (co tez zrobilam). 10. Teraz scigacie mnie rachunkiem za wypisanie listu recznego i pani z reklamacji dzis powiedziala ze to nie jest wasza wina. Wiec czyja? Czy nie widzicie tu paradoksu sytuacji? Cala ta sytuacja jest absurdalna i jestem nią zmęczona. Chętnię wystawię wam rachunek na 5 godzin mojego czasu. (nie będzie tanio).

kamila dodał opinie o Tuwysylam.pl dnia: 28-01-2020

W butach po dwóch dniach użytkowania wytarły się napisy w wkładce wewnętrznej,a po dwóch tygodniach materiał na zapiętkach wewnetrznych rozpruł się.buty odświeżone(wytarte z zanieczyszczeń i spryskane odświeżaczem do obuwia)sprzedający odrzucił reklamację podając za powód pranie obuwia w pralce,opinia na allegro wystawiona po dwóch dniach użytkowania...nie wiem kto pierze buty które założył na nogi może trzy razy,dopóki szansa na wycofanie oceny z allegro próba dogadania się, później totalny zlew na klienta, odsyłają do rzeczniczka praw konsumenta, w przyszłym tygodniu się wybieram

Kupującyoszukany dodał opinie o Eoryginalne dnia: 24-01-2020

Świetny sposób na zaoszczędzenie na paczkach kurierskich. Korzystałem już z kilku takich serwisów, ale w kuriernet mają naprawdę profesjonalną infolinię. Wysłałem tanią paletę Dhl

KrystianM dodał opinie o KurierNet dnia: 19-01-2020

Polecam Panią Maję Siembiolę i Pana Mirosława Marchelaka - szybka, sprawna realizacja zleceń, i sprawna komunikacja!

Marko Service sp. z o.o. dodał opinie o Apaczka.pl dnia: 08-01-2020

już 3-krotnie realizowałam receptę z dimedic. W moim mieście żeby dostać się do ginekologa trzeba zapisać się 2 miesiące wcześniej.. i na dodatek brać wolne w pracy.. ;(  wole to załatwić przez internet w 5 min. Polecam wszystkim serdecznie! W razie gdyby któraś z Was nie posiadała kodu na zniżkę 25zł to podaje swój: ewka5104181 po wpisaniu w koszyku zmniejsza wartość zamówienia 

ewa565 dodał opinie o Dimedic.pl dnia: 06-01-2020

Kiedyś napisałbym same pozytywy, kiedy przez parę lat jeździł kierowca z Ukrainy. Poważnie. Super facet, zawsze zadzwonił, dało się parę godzin przełożyć, gdzieś na mieście umówić, podjechać osobiście nawet gdzieś na jego trasę. Dzisiaj - sylwester - poczułem się totalnie olany. Dostałem powiadomienie, że umówiono inny termin dostarczenia. Palant wpisał sobie taki status, bo nie wyrobił się pewnie z paczkami, a chlać się chciało - wiadomo zabawa, Nowy Rok itd. Sukinkoty zasrane - bardzo ważna przesyłka, a oni mają wszystko w dupie.

Zły dodał opinie o DPD Polska dnia: 31-12-2019

Zrobili mnie dzisiaj w jajo równo. Bardzo ważna paczka, czekałem od czwartku (mamy wtorek - sylwestra) - nagle dostałem powiadomienie, że kurier nie dostarczył, bo nie miał dostępu do osiedla. Mieszkam na otwartym osiedlu, które nie zna nawet płotu, a co dopiero jakiejś bramy czy furtki. Na infolinii powiedzieli, że musiało tak być, bo kurier tak napisał. Totalna amatorka i klient w dupie.

Wkur...ny dodał opinie o DHL dnia: 31-12-2019

Towar od ponad miesiaca nie zostal dostarczony. Brak reakcji na wysylane maile i telefony. Brak zwrotu pieniedzy pomimo odstapienia od umowy. Podejrzewam oszustwo. Zglosze sprawe na Policje.

Ada dodał opinie o Factcool dnia: 30-12-2019

Firma e-oryginalne jest bardzo niefrasobliwa w rozpatrywaniu reklamacji. Moje buty rozkleiły się po dwóch miesiącach użytkowania.(Kappa) niby oryginalne. Po złożeniu reklamacji-odrzucona-powód.... BRAK WŁAŚCIWEJ KONSERWACJI. Ręce opadają, nie będę chodził po sądach bo mam w d... sto parę złotych, piszę by Was przestrzec.

Piotr dodał opinie o Eoryginalne dnia: 20-12-2019

Firma e-oryginalne jest bardzo niefrasobliwa w rozpatrywaniu reklamacji. Moje buty rozkleiły się po dwóch miesiącach użytkowania.(Kappa) niby oryginalne. Po złożeniu reklamacji-odrzucona-powód.... BRAK WŁAŚCIWEJ KONSERWACJI. Ręce opadają, nie będę chodził po sądach bo mam w d... sto parę złotych, piszę by Was przestrzec.

Piotr dodał opinie o Eoryginalne dnia: 20-12-2019

Zamówiłam sukienkę minęło już dwa tygodnie a sukienki nie ma. Kontakt się urwał. Miała być za kilka dni... Dno. Oszustwo. Sukienki podobno polskiej produkcji a one z Chin na pewno. Ciekawe w jakiej jakości dojdzie jak w ogóle dojdzie do mnie.. porażka

Pokahontas dodał opinie o 1001 Sukienek.pl dnia: 16-12-2019

Omijajcie z daleka ten sklep, czekałem miesiąc czasu na 2 zamówione sukienki, po wielu email-ach otrzymałem towar. Niestety jedna z sukienek zupełnie inna. Materiałowo też bardzo żle. Przestrzegam też przed opineo tam zgłosiłem opinie, niestety nie jest publikowana (tylko pozytywne dają)

Tomasz dodał opinie o 1001 Sukienek.pl dnia: 15-12-2019

Dokonałam zakupu wszystko wygląda ok.

Anna dodał opinie o Eoryginalne dnia: 10-12-2019

Na paczkę czeka się miesiąc albo dłużej także uważajcie bo paczka z allie długo lubi iść ;) ja już więcej tam nie kupię bo nie piszą o tym fakcie w opisie produktu lecz regulaminie a później na meila wysyłają przygotowane już formulki :) nie polecam

Magjan dodał opinie o Dybcia.pl dnia: 04-12-2019

Produkt zamawiany 20 września i do tej pory nie przyszedł . Z tego wynika że wcale go nie wysłali . Nie polecam

Patka dodał opinie o Dybcia.pl dnia: 03-12-2019

REWELACJA POD KONTEM WYPŁATY ODSZKODOWANIA JESTEM W SZOKU - POZYTYWNYM

oli dodał opinie o Aviva dnia: 27-11-2019

Zdecydowanie nie polecam zakupu czegokolwiek na tej stronie! Gdybym się nie upomniała o sukienkę za którą zapłaciłam z góry to bym nigdy jej nie otrzymała. Najgorsze jest to że dostałam inną sukienkę niż tą co zamawiałam a jak poczytałam opinie na ich temat to nie zwrócę tej sukienki bo na zwrot pieniędzy nigdy bym się nie doczekała! Poza tym jakość tej sukienki daje wiele do życzenia..

Kolet dodał opinie o 1001 Sukienek.pl dnia: 14-11-2019

Chyba najlepszym komentarzem będzie informacja, że to działa. Da się fajnie lokalizować telefon. Super sprawa

Henry dodał opinie o I-mobi.pl dnia: 13-11-2019

Dramat! Nie polecam, złożyłam reklamacje - buty na zgięciach popękały po pól roku niby firma reebok, reklamacja pierwsza uznana, buty zostały naprawione, ale w taki sposób, że są ugniatają w palce, bo zostały podklejone od spodu. MASAKRA!!!!!Złożyłam znów reklamację! i Dostałam odpowiedź że niewygoda nie podlega reklamacji. A to przecież oni zrobili ta niewygodę. NIGDY nie wrócę do tego sklepu! Przestrzegam wszystkich!

itis dodał opinie o Eoryginalne dnia: 21-10-2019

Gazetki promocyjne oraz kody i kupony rabatowe

Nikt z nas nie lubi kupować „kota w worku”. To zrozumiałe. Jeśli mamy na coś wydać dużo pieniędzy to chcemy, aby to było dobre. Zupełnie analogicznie jest z usługą, z której chcemy skorzystać – ma nam dać ona wymierne korzyści. Nawet czasem, na pozór prosty, wybór firmy przysparza nam wiele problemów. Ufamy ludziom, którzy korzystali już z danego produktu, usługi albo firmy – mieli z tym do czynienia, wiedzą czego się można spodziewać, albo czy to spełniła ich oczekiwania pod każdym kątem. Dlatego dzięki opiniom innym możemy wyrobić sobie, pewnego rodzaju, zdanie – korzystać, czy nie. To bardzo ważne, ponieważ na rynku jest wiele podróbek, słabych produktów, kiepsko wykonywanych usług czy nierzetelnych firm. A kiedy powierzamy komuś jakieś zadanie, za które dodatkowo płacimy; lub chcemy coś kupić, a tak naprawdę to trochę rosyjska ruletka – chcemy mieć pewność, że w naszym przypadku się to sprawdzi.

Dzięki serwisowi Pinbook.pl każdy może dokładnie prześwietlić każdą firmę, usługę lub produkt, co pomoże w ostatecznej decyzji. Istnieje również możliwość dodawania własnych spostrzeżeń, żeby zachęcić innych do zakupu lub skorzystania z firmy czy usługi, albo zdecydowanie ich do tego zniechęcić. To portal bardzo prosty w obsłudze i posiada wielką bazę, dzięki czemu każdy znajdzie tutaj coś, czego aktualnie szuka. Przyszedł kres kupowania w ciemno, kota w worku, gry w rosyjską ruletkę – teraz czarno na białym będzie widać, kto lub co jest wart naszego zaufania i pieniędzy, a kto lub co – niekoniecznie.